Quad verhuur

Quad verhuur

Quad en of buggy huren ?

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om op een stoere quad of in een gave buggy te rijden? Om de mooie omgeving van Blokzijl eens op een heel andere manier te ontdekken? Ben je op vakantie en toe aan eens heel wat anders? Of heb je gewoon zin in een leuk dagje er op uit? Ben je op zoek naar het ultieme cadeau voor je vriend of vriendin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor quad verhuur.

Bij ons kunt u terecht voor quad verhuur of buggy verhuur. Deze zijn geschikt voor 1-2 personen per quad en 2 personen per buggy.  Deze kunt u voor een dag of dagdeel bij ons huren voor op de openbare weg. Wel moet u in bezit zijn van een geldig rijbewijs. Wij hebben een leuke route voor u klaarliggen om de mooie omgeving van Blokzijl te ontdekken. Ook is het uiteraard mogelijk om uw eigen route uit te stippelen!

Blokzijl is een gezellig havenstadje in de kop van Overijssel. Blokzijl grenst aan het mooie natuurgebied: Het nationaal park Weerribben-Wieden. Het nationaal park is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De Wieden bestaat uit plassen en sloten, uitgestrekte rietlanden, hooilanden vol bloemen en dichtbegroeide moerasbossen met leuke molentjes, ouderwetse boerderijen en gezellige restaurantjes. Kortom een super mooie omgeving voor een leuk dagje uit!


Quad huren weerribben giethoorn

Quad verhuur blokzijl atv specialist

:

2 persoons QuadDagdeel:Tijd: 10:00-12:30Prijs: €100,-
Tijd: 13:00-15:30Prijs: €100,-
Dag:Tijd: 10:00-17:00Prijs: €150,-
Buggy:Dagdeel:Tijd: 10:00-12:30Prijs: €125,-
Tijd: 13:00-15:30Prijs: €125,-
Dag:Tijd: 10:00-17:00Prijs: €175,-

Deze bedragen zijn exclusief €250,- borg. Wat u gelijk retour krijgt bij het inleveren van de quad of buggy mits deze uiteraard in dezelfde staat teruggebracht wordt.

De route die wij voor u uitgestippeld hebben kunt u in een dagdeel uitvoeren.

Afwijkende tijden of meerdere dagen is ook zeker mogelijk in overleg. Vul dan het contactformulier in voor een offerte.


Quad huren Blokzijl ATV-specialist

Verhuurvoorwaarden Quad Buggy

Call Now Button
Open chat
Klik om te Appen!
Powered by