Slide

Quad huren

Wil jij een quad huren? Dat kan zowel particulier als zakelijk.  Bij ATV-Specialist mag je zelf quad rijden in het mooiste natuurpark van Nederland: de Weerribben. Dit is ideaal als je een keertje zelf wilt rijden op een quad in plaats van met andere mensen in een groep. Ben je in het bezit van een (auto) rijbewijs B en 23 jaar of ouder? Dan kun je in onze quad verhuur locatie in Blokzijl je ATV of buggy kiezen en lekker crossen in de modder! Interessante tarieven, zowel particulier als zakelijk. Bekijk onze prijzen of huur direct je quad.

Wilt u zakelijk een quad /  of side by side huren neem dan Contact met ons op! 

Prijslijst Quad Huren

Duur (in dagdelen)Prijs (in €)
1 dagdeel (10:00 – 12:30)€125
1 dagdeel (13:00 – 15:30)€125
1 hele dag€150

Welke quad kan ik huren?

Bij ons kun je terecht als je met een quad of een buggy wilt rijden. Deze zijn geschikt voor 1-2 personen per quad en 2 personen per buggy. Je kunt de volgende quad huren:

  • CF moto CForce 520 L

Deze kun je voor een dag of dagdeel bij ons huren voor op de openbare weg. Wel moet je in bezit zijn van een geldig rijbewijs. Wij hebben een leuke route voor je klaarliggen om de mooie omgeving van Blokzijl te ontdekken. Ook is het uiteraard mogelijk om je eigen route uit te stippelen!

Verhuurvoorwaarden Quad Buggy

Kan ik een route rijden?

Ook hebben wij een leuke route voor u uitgestippeld in de weerribben die u kunt vinden door de calimoto app te downloaden voor android en ios. Als u geen account aan wilt maken kunt u ons ook vragen voor een account. De route kun je zo openen in de app als u deze link vlogt.

Quad huren en meenemen op vakantie?

Een quad meenemen op vakantie kan een leuke toevoeging zijn aan uw verblijf in binnen of buitenland, u komt op plaatsen die u anders misschien nooit ontdekt had. Als u het leuk lijkt om een quad te huren voor uw vakantie kunt u ook vrijblijvend even contact opnemen voor een offerte of informatie.

Open chat
1
Klik om te Appen!
Bel direct