Quad Huren

Quad Huren

Wil jij een quad huren? Bij ATV-Specialist mag je zelf quad rijden in het mooiste natuurpark van Nederland: de Weerribben. Dit is ideaal als je een keertje zelf wilt rijden op een quad in plaats van met andere mensen in een groep. Ben je in het bezit van een (auto) rijbewijs B en 23 jaar of ouder? Dan kun je in onze quad verhuur locatie in Blokzijl je ATV of buggy kiezen en lekker crossen in de modder! Interessante tarieven, zowel particulier als zakelijk. Bekijk onze prijzen of huur direct je quad.

quad huren bij ATV-specialist in blokzijl

Quad Rijden in de Weerribben

In de omgeving van Blokzijl vindt u het prachtige natuurgebied van de Weerribben. Hier kunt u met de gehuurde quad rondscheuren op de daarvoor bestemde paden. Ideaal voor een gezellig dagje weg, een kleine vakantie in de buurt of als cadeau voor je vriend of vriendin. Maar welke routes kun je eigenlijk rijden, welke quad kun je huren, en hoeveel kost het eigenlijk? Dat kun je allemaal hier lezen!

quad huren en naar eese rijden
Een quad huren en naar Eese rijden is een voorbeeld van de route

Welke Quad Route kan ik rijden?

Op de onderstaande kaart kun je zien welke route we voor je hebben uitgestippeld om het quad rijden zo avontuurlijk mogelijk te maken.

quad rijden in nationaal park de weerribben
Ook quad rijden in nationaal park de Weerribben? Het kan met ATV-Specialist!

Blokzijl en de Weerribben-Wieden

Blokzijl is een gezellig havenstadje in de kop van Overijssel. Het grenst aan het mooie natuurgebied: nationaal park Weerribben-Wieden. Het nationaal park is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De Wieden bestaat uit plassen en sloten, uitgestrekte rietlanden, hooilanden vol bloemen en dichtbegroeide moerasbossen met leuke molentjes, ouderwetse boerderijen en gezellige restaurantjes. Kortom, een super mooie omgeving om eens lekker met je quad te rijden! Bekijk de onderstaande afbeelding voor de route.

De route die je kunt rijden als je een quad huurt in Blokzijl

Welke quad kan ik huren?

Bij ons kun je terecht als je met een quad of een buggy wilt rijden. Deze zijn geschikt voor 1-2 personen per quad en 2 personen per buggy. Je kunt de volgende quad huren:

  • CF moto CForce 520 L

Deze kun je voor een dag of dagdeel bij ons huren voor op de openbare weg. Wel moet je in bezit zijn van een geldig rijbewijs. Wij hebben een leuke route voor je klaarliggen om de mooie omgeving van Blokzijl te ontdekken. Ook is het uiteraard mogelijk om je eigen route uit te stippelen!

de CF moto cforce 520 L op de route bij giethoorn
De CF Moto Cforce 520 L op de route bij Giethoorn

Prijslijst Quad Huren

Duur (in dagdelen)Prijs (in €)
1 dagdeel (10:00 – 12:30)€125
1 dagdeel (13:00 – 15:30)€125
1 hele dag€150
prijzen voor het huren van een quad per dagdeel of hele dag

Deze bedragen zijn exclusief €250,- borg. Dit krijg je uiteraard gelijk retour bij het inleveren van de quad of buggy mits deze uiteraard in dezelfde staat teruggebracht wordt. De borg wordt alleen contant geaccepteerd.

De route die wij voor u uitgestippeld hebben kun je in een dagdeel uitvoeren. Afwijkende tijden of meerdere dagen zijn natuurlijk ook mogelijk in overleg. Vul dan het contactformulier in voor een offerte!

Verhuurvoorwaarden Quad Buggy

Verhuur voor meerdere dagen?

Natuurlijk kan dat ook! Dit is in overleg allemaal bespreekbaar, meerdere dagen huurt u uiteraard tegen aangepaste tarieven. Neem contact op voor meer informatie

Prijslijst Buggy/ Side by Side

Duur (in dagdelen)Prijs (in €)
1 dagdeel (10:00 – 12:30)€125
1 dagdeel (13:00 – 15:30)€125
1 hele dag (10:00 – 15:30)€150
prijzen voor het huren van een buggy of side by side, per dagdeel of hele dag
side by side of quad huren
Liever een side by side of toch een quad huren?
quad huren nederland
quad verhuur in nederland: vraag naar onze locaties!

Zakelijk huren?

Tevens is er bij ons de mogelijkheid om een quad voor zakelijk gebruik te huren. Vaak gaat dit om langere periodes, voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen, dan maken wij een offerte naar uw wensen.

een voorproefje van de route
een voorproefje van de route

Quad huren en meenemen op vakantie?

Een quad meenemen op vakantie kan een leuke toevoeging zijn aan uw verblijf in binnen of buitenland, u komt op plaatsen die u anders misschien nooit ontdekt had.Als u het leuk lijkt om een quad te huren voor uw vakantie kunt u ook vrijblijvend even contact opnemen voor een offerte of informatie.

Klik om te Appen!
Call Now Button