Over ons

Over ons

Aangenaam kennis te maken: wij zijn ATV Specialist. Bij ATV Specialist in Blokzijl kun je terecht voor quads van diverse A-merken. En dat niet alleen. Ook voor accessoires, service en onderhoud aan uw quad kunt u bij ons aankloppen. We beschikken over een goed ingerichte werkplaats om alle benodigde service, reparaties en revisies aan uw quad uit te voeren. Want naast het feit dat we goede quads leveren, vinden wij service minstens zo belangrijk.

Nuttig werkpaard of sportieve quad

ATV Specialist is in 2010 mede opgericht door Wilco de Jong. Het bedrijf is voortgekomen uit een rijke ervaring en interesse in de techniek van quads en motoren. Ons doel is dan ook om u te helpen aan de quad die precies aansluit bij uw wensen en eisen. Op zoek naar een nuttig werkpaard? Of juist een sportieve quad voor de hobby? In onze showroom nemen we graag de tijd om uw wensen en eisen te bespreken en te informeren over onze quads.

A-merken

Wij vinden dat onze quads garant moeten staan voor service en kwaliteit. Daarom zijn we uitsluitend dealer van A-merken en werken we alleen met technisch gerenommeerde merken. Zo bent u zeker van een goede aankoop. We hebben onder andere quads van Can-am, Polaris, Yamaha, TGB, kymco, CF- Moto Honda, Kawasaki, Suzuki . Zowel nieuw als gebruik en in diverse prijsklassen. Met én zonder kenteken. En omdat we blijven groeien, kunt u rekenen op een blijvend groeiende voorraad quads.

Welkom

Benieuwd naar ons aanbod? Wilt u advies? Of is uw quad toe aan een onderhoudsbeurt? U bent van harte welkom in onze showroom in Blokzijl. Of neem voor meer informatie contact met ons op.

Klik om te Appen!