Can-am Maverick R

De nieuwe Can-Am Maverick R (a new beast is born)

Krachtigste rotax motor met hoogste vermogen per inhoud.

De Can-Am Maverick R, uitgerust met een krachtige 999cc motor, belichaamt pure kracht en precisie voor liefhebbers van Off-Road avonturen. Met een verbazingwekkende 240 pk (179 kW) turbo driecilinder motor 999cc, biedt dit voertuig een adembenemende acceleratie en vermogen, wat zorgt voor een opwindende rijervaring die zijn gelijke niet kent.

7 versnellingen met dubbele koppeling.

De krachtige motor wordt effectief aangestuurd door een geavanceerde Rotax DCT-transmissie met 7 versnellingen, die een soepele en responsieve schakelervaring garandeert. De transmissie is voorzien van zowel hoge als lage versnellingen, waardoor je je aan verschillende terreinomstandigheden kunt aanpassen en optimale controle kunt behouden, of je nu over ruw terrein manoeuvreert of geleidelijk op gang komt. Keuze tussen volledig automatisch of handmatig schakelen d.m.v. flippers aan het stuur.

De beste vering

De Maverick R is ontworpen om te heersen over diverse terreinen, en de FOX 2.5 (voor) en 3.0 (achter) PODIUM Piggyback schokdempers zijn een essentieel onderdeel van deze prestatie. Uitgerust met bypass- en Smart-Shox-technologie met Live Valve Gen 3, bieden deze schokdempers een ongeëvenaarde soepelheid en aanpasbaarheid. Met een indrukwekkende veerweg van maximaal 26 inch (66 cm) worden zelfs de meest uitdagende terreinomstandigheden moeiteloos aangepakt.

Grote banden

Wat betreft grip en tractie zijn de 32 inch XPS Track Force banden een onmisbaar kenmerk van de Maverick R. Deze banden bieden de benodigde grip om elke uitdaging aan te gaan, ongeacht het terrein, en zorgen ervoor dat je vol vertrouwen op avontuur kunt gaan.

Digitaal display

Het interieur van de Maverick R is net zo geavanceerd als de technische specificaties ervan. Een 4,5 inch digitaal display, uitgerust met een intuïtieve keypad, en een royaal 10,25 inch touchscreen display, bieden toegang tot essentiële informatie en entertainmentopties. Dit geavanceerde infotainmentsysteem versterkt de connectie tussen bestuurder, voertuig en omgeving.

In essentie belichaamt de Can-Am Maverick R de perfecte combinatie van vermogen, technologie en prestaties. Of je nu op zoek bent naar een krachtige Off-Road ervaring of gewoon wilt genieten van de sensatie van snelheid. Deze machine staat klaar om je mee te nemen op een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

bekijk hier ons aanbod:

Can-Am Maverick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klik om te Appen!